solnedgång

solnedgång

onsdag 9 november 2011

Badrum, badrum, badrum

Veckans projekt (och förra veckans) är inredning till alla badrum, vilket inte har varit så lätt trots denna uppsjö av badrumsföretag. Svårt att få till det när man har en bild av hur det ska se ut...... Det hela har slutat med fyra olika leverantörer av badrumsinredning. Barnens handfatsrum får underskåp från Kvik (högglansvit) sen blir det måttanpassade svarta granitskivor med infällda porslinshandfat i vit från lokala stenfirman. (det enda sättet att lösa deras något uddamått). Gästtoan får ett handfatsskåp i valnöt från Björbo. I vårat badrum blir det ett dubbel handfat från Aspenbad i Viskan valnöt. Handdukstorkar från Svedbergs.
Nu är det bara att hoppas på att det kommer se ut som man tänkt när allt är på plats.........

tisdag 8 november 2011

Fönster och dörrar

Bygget tuffar på....Fönster och dörrar är på plats, förutom garagedörrarna vi sätter i dom lite senare för att slippa få en massa repor i dom då hantverkarna passerar genom garaget. Hängrännorna är dit satta, nu saknas bara teglet. Innerväggarna har fått osb och gips på ena sidan och el, vvs och ventilation dras i huset. Innan helgen ska lösull täcka vinden, så snart kan vi få på lite värme inne i huset vilket behövs så att lättbetongen kan torka upp innan väggar ska målas och putsas och golv ska läggas.


tisdag 1 november 2011

Vårat gamla hus

Lite bilder från vårat "gamla" hus som togs av mäklaren, huset är sålt och de nya ägarna flyttar in i slutet på februari. 13 år har vi bott i huset och gått igenom det från topp till tå. Har genom åren ändrat om i stort sätt allt även planlösning, måste säga att vi verkligen trivs och är nöjda med vårat hus, det ligger bara fel geografiskt. Planlösningen på det nya huset påminner faktiskt en hel del från det "gamla" i lite större upplaga.