solnedgång

solnedgång

torsdag 29 december 2011

Putsade innerväggar

Nu är äntligen putsningen klar inomhus, bara den vita färgen som fattas. Målaren har gjort färdigt barnens badrum och walkin closets så nu kan vi börja kakla där. Det mesta av det valda kaklet och klinkers kommer ifrån Bauhaus på när som två golv som beställts från XL-bygg bla det golvet som ska vara i den öppna ytan (vardagsrum,kök,allrum,matsal) där det kommer bli ett skiffer liknade klinkersgolv.

 Allrum
Vardagsrum
 
Kakel som valts till master badrum

måndag 26 december 2011

Stormen satte sina spår

Ställningen är nu borta och taket är klart, dock så satte stormen sina spår igår genom att förstöra 10 nockpannor! Inne håller målarna och putsarna på, ingen munter syn det heller, härom dan höll jag på att börja grina när jag var där tio centimeter bruk på golven efter väggarna som ska avlägsnas när det är helt färdigt, blir till att köra in skottkärran och skyffla ut det. Kan säga att inflyttning 1 mars känns avlägset och jag tippar fortfarande på husvagn på garage uppfarten, gubben min och bygg jobbarna har dock högsta växeln i! Men det hjälper inte precis då att ett av golven som ska läggas hade fyra veckors leveranstid, i övrigt är allt kakel och klinkers på plats och väntar på att få sättas.

söndag 4 december 2011

Tak ute och inne

Nu är nästan taket klart på utsidan, lite skärning återstår bara. Inne är el, vvs och ventilation klart. Innerväggarna är satta och innertaket är på plats. I veckan kommer putsningen påbörjas inomhus sen är det målarnas tur.